CTN SERVER?
uNN4med napisao: evo jos nesto
www.clanhome.nl/en/pricing.htm
E, ovo je najbolja ponuda koju sam dosad vidio.
deanbonus napisao: meni je jasno da ima i onih koji ne rade,studenata,pionira i dr.,to nije rješenje za sutra,pošto ste me primili u vaš(moj) klan smatram da bi trebalo nešto napraviti da ostvarimo bolje rezultate u matchevima,da odradimo treninge i da počnemo pobijeđivati.Konkretno sam gledao neke od vama poznatih klanova kako treniraju i mislim da tako bi mogli i mi.U svakom slučaju treba još tražiti hvala bogu net je velik.BLENTO NISAM CURA A OVO STERAJTE ME ZBOG TOGA ŠTO SAM NOVI ČLAN PA DA NE MISLITE DA SERUCKAM BEZ VEZE. uglavnom želio bih pomoći klanu što više mogu :!:
To mi svi 'oćemo. (češće se nalaziti i trenirati). I slobodno ti pričaj što ti je na duši, nitko te neće optužiti da "seruckaš". Evo ja pričam već 15 dana (tko bi rekao da sam član TEK 15 dana) i još mi nitko nije rekao da seruckam :lol:
I torture and kill young turtles.
Please Prijava to join the conversation.
Eto..sad smo i to obavili.
A sto se tice one ponude sto je Unnamed naso....faking dobar dil. Brijem da bi to mogli ubost u blizoj buducnosti.....sta kazete na to?
- proud#
- Posjetitelj
- dean
- Topic Author
- Posjetitelj
JEDVA ČEKAM!!!!!
- unn4m3d
- Posjetitelj
Server je na linuxu :lol:sinisa napisao: sto se mene tice mozemo sad nas je 15 negdje 10 nas igra i to je ok!ali ne kuzim linux ja imam windows???
Npr. "open 212.125.125.257:1617 admin password" i onda namješta mape, kicka igrače itd... U principu čak ni pristup "rootu" servera nije potreban za normalno igranje. Server se samo instalira i to je to...
Naravno, ako je AA server na linuxu, to nema veze za igrača - on može imati windowse...
Predlažem da vidimo što još Opaki ima za reći, da pričekamo još 5-6 novih regruta pa da tek onda razmišljamo o serveru...
I torture and kill young turtles.