CTN SERVER?

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1961 od dax
Replied by dax on topic CTN SERVER?

uNN4med napisao: evo jos nesto
www.clanhome.nl/en/pricing.htm

E, ovo je najbolja ponuda koju sam dosad vidio.

deanbonus napisao: meni je jasno da ima i onih koji ne rade,studenata,pionira i dr.,to nije rješenje za sutra,pošto ste me primili u vaš(moj) klan smatram da bi trebalo nešto napraviti da ostvarimo bolje rezultate u matchevima,da odradimo treninge i da počnemo pobijeđivati.Konkretno sam gledao neke od vama poznatih klanova kako treniraju i mislim da tako bi mogli i mi.U svakom slučaju treba još tražiti hvala bogu net je velik.BLENTO NISAM CURA A OVO STERAJTE ME ZBOG TOGA ŠTO SAM NOVI ČLAN PA DA NE MISLITE DA SERUCKAM BEZ VEZE. :D :D :D uglavnom želio bih pomoći klanu što više mogu :!:

To mi svi 'oćemo. (češće se nalaziti i trenirati). I slobodno ti pričaj što ti je na duši, nitko te neće optužiti da "seruckaš". Evo ja pričam već 15 dana (tko bi rekao da sam član TEK 15 dana) i još mi nitko nije rekao da seruckam :D :lol:

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1962 od razor
Replied by razor on topic CTN SERVER?
Dax....seruckas

Eto..sad smo i to obavili.

A sto se tice one ponude sto je Unnamed naso....faking dobar dil. Brijem da bi to mogli ubost u blizoj buducnosti.....sta kazete na to?

• proud#
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1971 od proud#
Replied by proud# on topic CTN SERVER?
sto se mene tice mozemo sad nas je 15 negdje 10 nas igra i to je ok!ali ne kuzim linux ja imam windows???

• dean
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1974 od dean
Replied by dean on topic CTN SERVER?
ja se ne kužim baš previše oko tih servera,pa sam pitao one koje znaju.linux je stabilniji od windowsa,nema toliko laga i ostalih bugova,a to sto mi imamo windows nema veze.Čim nešto budete kemijali samo recite koliko treba platiti,ja cu dati i za nekog ko nema ili ne može.
JEDVA ČEKAM!!!!! :P

• unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1984 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic CTN SERVER?

sinisa napisao: sto se mene tice mozemo sad nas je 15 negdje 10 nas igra i to je ok!ali ne kuzim linux ja imam windows???

Server je na linuxu :lol:

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1988 od dax
Replied by dax on topic CTN SERVER?
Koliko znam, nije važno na čemu je AA. Admin ionako kontrolira AA server kroz igru tj. iz AA konzole.
Npr. "open 212.125.125.257:1617 admin password" i onda namješta mape, kicka igrače itd... U principu čak ni pristup "rootu" servera nije potreban za normalno igranje. Server se samo instalira i to je to...
Naravno, ako je AA server na linuxu, to nema veze za igrača - on može imati windowse...
Predlažem da vidimo što još Opaki ima za reći, da pričekamo još 5-6 novih regruta pa da tek onda razmišljamo o serveru... :wink:

I torture and kill young turtles.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.470 sekundi
Pokreće Kunena Forum