- Zahvala primljena: 17
motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
15 godina 7 mjeseci ago #34761
od rudlava
Škrtico!
Replied by rudlava on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Razor napisao: Osam hiljada kuna, jesi ti lud bog te mazo? Pa nisam ja rokfeler!
Škrtico!
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 7 mjeseci ago #34765
od mele
Ja vidim samo jednu osobu koja mu je mogla platiti za reklamu... A ti Rudy pokusaj pogoditi tko.
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Replied by mele on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Rudlava napisao:
Nejo su tebi platili za ovu reklamu? :twisted:GhostRider napisao: NEJOV TEKST I SLICICA, tko ce to sve citati
Ja vidim samo jednu osobu koja mu je mogla platiti za reklamu... A ti Rudy pokusaj pogoditi tko.
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
15 godina 7 mjeseci ago #34769
od gogsyy
Kao prvo da se pretstavim moj nick je goksyy a" to vec znate boze moj" a sta da vam kazem poceo sam igrati nedavnoo cod4 ispremacica sam nemogu biti veca i to ves nekoliko mjeseci a mislim da ponesto i znam ide to kad se covjek pokrene s m
Replied by gogsyy on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Ah motori nisu losi mogli bih biti i bolji, nevolim brze stvari kao ni motore biciki je meni nekako pristupacniji "sporiji".
Kao prvo da se pretstavim moj nick je goksyy a" to vec znate boze moj" a sta da vam kazem poceo sam igrati nedavnoo cod4 ispremacica sam nemogu biti veca i to ves nekoliko mjeseci a mislim da ponesto i znam ide to kad se covjek pokrene s m
15 godina 7 mjeseci ago - 15 godina 7 mjeseci ago #34772
od ne0
Replied by ne0 on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
ajde ajde kaj ti je to za tvoju dragu zenicu a jos ces se i ti tu i tamo moc provozat a dobis i kacigu i jos neki poklon znaci nema daljnih invensticija osim rege i benge. Onog kineza kupis za 4 somica a da ne kazem da je to shit zivi naspram ovog zgodnog talijana a kineza poslije nemos prodat ni za 2 soma!Razor napisao: Osam hiljada kuna, jesi ti lud bog te mazo? Pa nisam ja rokfeler!
Last edit: 15 godina 7 mjeseci ago by ne0.
15 godina 7 mjeseci ago #34773
od ne0
Replied by ne0 on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
dajjj gogsyy nemoj bit toliko skroman kupit ZIP.aaa :mrgreen:gogsyy napisao: Ah motori nisu losi mogli bih biti i bolji, nevolim brze stvari kao ni motore biciki je meni nekako pristupacniji "sporiji".
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.497 sekundi