motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
15 godina 7 mjeseci ago #34633
od ne0
Replied by ne0 on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Al sam vas zatrpo nadam se da imate dosta vremena na poslu
Dosta je bilo o crnim stvarima od sada se nadam da vam pisem samo lijepo... evo pocinje sezona i onda krecu putovanja samo se nadam da cu ove godine prezivit i da tako i meni neki bahati vozac automobila nece oduzeti prednost i ubit me!
Dosta je bilo o crnim stvarima od sada se nadam da vam pisem samo lijepo... evo pocinje sezona i onda krecu putovanja samo se nadam da cu ove godine prezivit i da tako i meni neki bahati vozac automobila nece oduzeti prednost i ubit me!
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 7 mjeseci ago #34634
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
R.I.P. Darko
Inache mrzim morbidne stvari ali sam za pokojnika čuo prije par godina kako se zalaže da balavurdiju makne sa ceste na pistu.
Šteta što ovaj gore najbolje ljude sebi dovodi
Inache mrzim morbidne stvari ali sam za pokojnika čuo prije par godina kako se zalaže da balavurdiju makne sa ceste na pistu.
15 godina 7 mjeseci ago #34637
od ne0
Replied by ne0 on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
znas onu poslovicu "Bog cuva pijance i budale!" nadam se da cu uspjevat jos bar 50 godina drzat tempo budale ili mi ne prostaje nista drugo nego da se propijem :lol:[CTN]Sluzavy_CRO napisao: R.I.P. Darko
15 godina 7 mjeseci ago #34652
od zwer
Eh, sad si sve rekao... Pa nije ni zakonom zabranjeno prestizanje po crti isto kao sto se smije i obilaziti sa obje strane... osim naravno s desne u desnoj traci...
ali pa cemu slizi motor nego da se vozis izmedju kolona i izguras ispred po semaforima???
Replied by zwer on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Echo napisao: nemojte misliti da ako ste vozac motora i da imate pilu od 1000cc smijete obilaziti bez zmigavaca, voziti i pretjecati po sredini ceste, ili cak u voznoj traci, voziti izmedju kolona i gurati se ispred nekih na semaforima.. Vozite i vi po propisima, oprezno i svi cemo skupa biti sigurniji!!!
Eh, sad si sve rekao... Pa nije ni zakonom zabranjeno prestizanje po crti isto kao sto se smije i obilaziti sa obje strane... osim naravno s desne u desnoj traci...
ali pa cemu slizi motor nego da se vozis izmedju kolona i izguras ispred po semaforima???
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.409 sekundi