motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
15 godina 7 mjeseci ago #34839
od razor
Replied by razor on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
To bi tak trebalo svaku godinu. Definitivno nij elose imat malo "zagrijavanje" nakon zimske stanke.
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 7 mjeseci ago #34840
od ne0
Replied by ne0 on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
kolko sam ja informiran to je i bilo organizirano par godina unazad! Glavni organizator je bio upravo Darko, taj koji je tragicno preminuo kad je isao na dogovor u policiju i nosio im papire. Sad su to preuzeli drugi ljudi tako da se i dalje nastavlja s tim bez obzira sto Darka vise nema!Razor napisao: To bi tak trebalo svaku godinu. Definitivno nij elose imat malo "zagrijavanje" nakon zimske stanke.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
15 godina 7 mjeseci ago #34856
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Neo šta si ono napravio s golfom? i kako si to uopće uspio?
PUSH THE BUTTON!!!
15 godina 7 mjeseci ago #34974
od ne0
Kratko i jasno lupio u stup sa strane onaj sta blinka prije pruge i odbio se od njega i letio par metara i pao na prugu! Jako debilno al eto imao sam srece... nisam bio opce pijan, niti pospan negdje oko 14h popodne se dogodilo, niti sam brzo vozio cca 70km/h MAXXXX 80km/h al eto valjda je tako moralo bit
Uvijek sam se pitao kako to ljudi uspiju napravit dok i sam to nisam napravio. Jedinog dana NEDAJ BOZE ako to napravis sve ce ti bit jasno!stagger_lee napisao: Neo šta si ono napravio s golfom? i kako si to uopće uspio?
Kratko i jasno lupio u stup sa strane onaj sta blinka prije pruge i odbio se od njega i letio par metara i pao na prugu! Jako debilno al eto imao sam srece... nisam bio opce pijan, niti pospan negdje oko 14h popodne se dogodilo, niti sam brzo vozio cca 70km/h MAXXXX 80km/h al eto valjda je tako moralo bit
15 godina 7 mjeseci ago #34990
od ne0
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.500 sekundi