Guild Wars

• procyon
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5101 od procyon
Replied by procyon on topic Guild Wars
ma vitez na kokainu(knight on line) dosadi nakon nekog vremena jer sto si veci lvl sporije dobivas... lvl :) .... questova ima malo al eto svijet je ogroman, ima masu ljudi i najbolje besplatan je :D

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5104 od razor
Replied by razor on topic Guild Wars
Da...al tako je i u SVIM postenim rpgovima....wow, GW itd....ama bas u svim. To su ustvari i pravila samog rpg-a (ako ih je ko citao znat ce)

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5111 od dax
Replied by dax on topic Guild Wars

Razor napisao: Sve u svemu....mora se platit. Nista od toga.

Pa pokazalo se da su free igre prepune bugova i ovise o hirovima njihovih developera (npr. AA).
Dok BF2 mora slušat što ljudi govore, bugove ispraviti, kako bi se igra igrala i prodavala... Zato sam siguran da će BF2 biti bar nekoliko puta bolja od AA 2.4...

Osim toga, ovi AA-ovci su toliko zadrti za realističnošću, da su u toj svojoj zadrtosti igru upravo napravili nerealnom. Zamisli koji bi ti bio specijalac kad vidiš E, počeneš pucat u njega, pucaš 5 sekundi njemu u glavu, njemu ništa, a on tebe prvim metkom obori. Pfsssss... To nema šanse da se desi u stvarnom svijetu koji bi AA trebala predstavljati... Da ne nabrajam sada druge bugove i greške koji strašno idu na živce...

Ako je cijena pristupačna, i ako mi se svidi demo, svakako ću nabavit BF2.

I torture and kill young turtles.

• procyon
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5118 od procyon
Replied by procyon on topic Guild Wars

Ako je cijena pristupačna, i ako mi se svidi demo, svakako ću nabavit BF2.

[CTN] meets BF2 ... e za tu igru nebi imao prigovora ;)

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5128 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Guild Wars
Pišem ovdje jer ne mogu na forumu "regrutacija".U svezi glede Waffen SS regruta....Kao ljubitelj povijesti dobro znam kakvi su to vojnici bili.Čvrsti,odlično naoružani i odlučni u ratovanju.Zapravo elita ondašnjeg Wehrmachta ali i jedni od najboljih vojnika u WW2 uopće uz također njemačke Fallschirmjagere i američke inžinjere.Ipak uz pojedine jedinice Waffen SS-a su vezani svirepi zločini koje su počinili na području rusije i zapadne europe a sve u ime nacizma.Stoga ovo ime Waffen SS ne smatram prikladnim za jednog člana CTN klana pogotovo kad znamo da se AA igra na javnim serverima gdje ljudi mogu biti povrijeđeni ovakvim nazivom.
Nadam se da će ova moja opaska biti uvažena od stožera :)

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5129 od rudlava
Replied by rudlava on topic Guild Wars
Roger....ako zeli k nama mora mjenjat ime. Tu nema pogovora.
Zajebancija je zajebancija, al moramo priznat da su ljudi alergicni na takva sranja...a moram priznat da sam i ja.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.475 sekundi
Pokreće Kunena Forum