Guild Wars

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5188 od blento
Replied by blento on topic Guild Wars
sad sam malo prosvrljao po tome forumu...hmmm..tu ima svega i svacega......
ovo su samo neke......prvo kazu da SS trupe nisu bile u Staljingradu..to bi pobilo tvrdnje hassela....zatim neki kazu da su bili...i da su ljudi i poslije raza nalazili embleme SS-a...onda neki kazu da su bili samo na Aerodromu (sto mislim da je i Hassel napisao)..pa neki kazu da su poslali samo SS sniperiste...a onda kazu da ti sniperisti nisu postojali....
eee koji je tu kaaaaaaos.......

Najbolja mi je tvrdnja da nisu Penal jedinice nisu dobivale tenkove..onda se ipak pokaze da neke slike od penal divizija gdje su ipak pokazano da su dobivali....maaa to je toliki kaos...

pitanje je sto je tu tocno ..sto nije...
zanimljivo mi je o onoj 386 hrvatskoj jedinici u Staljingradu...imam cak i igru gdje se ona nalazi.. ;) ...ima cak i hrvatsko zrakoplovstvo.....hehehe..

zaaanimljiv forum moram priznat......uclanit cu se tamo...valjad me nece banirat... ;)

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5189 od blento

BelaY napisao: To su gluposti sta si ti cital ZIDOVSKA PROPAGANDA koja zeli umanjt efikasnosti SS trupa a uvecat svoje zrtve. Ja ti mogu ako te zanima poslat sta su sve radili ZIDOVI od 1931 koliko su oni ubili ljudi a naravno to se u skoli ne uci jel su zidovi ipak zrtve...

Belaya nije to zidovska propaganda...vec razni izvori....
iskreno ZIdovi mi se gade zbog sveg onog sto rade Palestincima...i nekako mi vise nije zao sto su dozivjeli holokaust...sad mi se cini da su cak i zasluzili....al opet koliko je djece pobijeno koje nije krivo za nista...koliko zena...

jebiga....

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5190 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Guild Wars

Blento napisao: sad sam malo prosvrljao po tome forumu...hmmm..tu ima svega i svacega......
ovo su samo neke......prvo kazu da SS trupe nisu bile u Staljingradu..to bi pobilo tvrdnje hassela....zatim neki kazu da su bili...i da su ljudi i poslije raza nalazili embleme SS-a...onda neki kazu da su bili samo na Aerodromu (sto mislim da je i Hassel napisao)..pa neki kazu da su poslali samo SS sniperiste...a onda kazu da ti sniperisti nisu postojali....
eee koji je tu kaaaaaaos.......

Najbolja mi je tvrdnja da nisu Penal jedinice nisu dobivale tenkove..onda se ipak pokaze da neke slike od penal divizija gdje su ipak pokazano da su dobivali....maaa to je toliki kaos...

pitanje je sto je tu tocno ..sto nije...
zanimljivo mi je o onoj 386 hrvatskoj jedinici u Staljingradu...imam cak i igru gdje se ona nalazi.. ;) ...ima cak i hrvatsko zrakoplovstvo.....hehehe..

zaaanimljiv forum moram priznat......uclanit cu se tamo...valjad me nece banirat... ;)

Tamo imaš masu postova.Ljudi raspravljaju o svem&svačemu :D Odličan je forum samo ćeš čekat 1-2 dana na potvrdu svoje registracije (barem sam ja morao)...Imaš tamo posebnu sekciju "Axis Nations" gdje se dosta raspravlja među ostalim državama i o hrvatskoj,oružju,vojskama i slično a moderator je naš tip iz kanade Alen Milčić.
Sigurno te neće nitko banirat samo trebaš pokazat određenu dozu tolerancije i raspravljat sa činjenicama što je više moguće.Flame Wars se tamo ne podnose a moderatori brzo uklone takve postove.Vrlo rijetko se netko banira osim ako nije napravio stvarno neku glupost kao što je veličanje nacizma ili mržnju prema židovima i slično ali takvih postova je stvarno malo ili nimalo.

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5201 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Guild Wars

Blento napisao: ajd mi posalji taj Special Edition..ajd ajd..pliz pliz pliiiiiz.... :lol: :lol:

Sto se tice Sven Hassela citao sam puno toga za i protiv njega..ljudi koji su ga pljuvali i oni koji su rekli da je istina....uglavnom nitko mu ne porice prvu knjigu koju je napisao..pa cak drugu i trecu...a onda kaze da je poceo izmisljati...jeb ga...odnosno da je onda pisao i ono sto je slusao u logorima od drugih zatvorenika....iako sumnjam da su oni prepricavali ratne price.....

Sve više imam dojam da je Hassel jedna velika(dpbra) pričopričalica.... :lol: :lol:

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5204 od blento
hehe...kazem glupo ti je kririzirati nesto kad nisi nikad citao....
pusti price od raznoraznih "kriticara" koji nikad nisu bili u ratu vec citaju sve iz ko zna kojekakvih "autentnicih" izvora....
radije nabavi pa procitaj...vjerujem da i na otoku imate neke knjiznice?..ak nemate..vjerujem da mozes i naruciti knjigu..ak ne mozemo nesto i dogovoriti..

• procyon
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5205 od procyon
Replied by procyon on topic Guild Wars
PA KAKO SMO SA GUILD WARSA PRESLI NA POVIJEST NACIZMAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.429 sekundi
Pokreće Kunena Forum