Guild Wars

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5061 od blackhawk
Guild Wars was created by blackhawk
Naručio sam igricu preko crovortexa.Kolko čujem interesantna je u najmanju ruku kao WoW samo što je GW za "ozbiljne igrače" dok je,kažu,WoW za decicu.Ako još netko igra Guild Warse nek se javi pa da koljemo beštije zajedno :lol: :lol:

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5063 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic Guild Wars
To ti sad igra skoro cijeli BfL klan i kažu da je zarazno. Na našem forumu se više priča o tome nego o AA.

PUSH THE BUTTON!!!

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5065 od razor
Replied by razor on topic Guild Wars
To cemo onda morat zabranit ovdje :)
I jedan prijedlog. Ako vec ocete igrat nesto tako a nemate hrpu novaca skinite si Knight Online. Besplatno ogrmono sa tisucama i tisucama igraca odjednom online na jednom serveru.

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5066 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Guild Wars

Razor napisao: To cemo onda morat zabranit ovdje :)
I jedan prijedlog. Ako vec ocete igrat nesto tako a nemate hrpu novaca skinite si Knight Online. Besplatno ogrmono sa tisucama i tisucama igraca odjednom online na jednom serveru.

Probao sam knight on line i nije loš...ipak je grafika "outdated" dok je Guild Wars ipak state of the art MMORPG i to bez pretplate :wink:

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5068 od razor
Replied by razor on topic Guild Wars
Pravo pitanje bi bilo....jel se da igrat zabadava? Ne pada mi na pamet kupovati igru.

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5071 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Guild Wars

Razor napisao: Pravo pitanje bi bilo....jel se da igrat zabadava? Ne pada mi na pamet kupovati igru.

Nema pretplate ko na WoW-u ali za igricu moraš kešat 299+poštarina ako ideš preko crovortexa.Updejti su mali i nema ti sad da skidaš patch od milijun mb-a svakih mjesec dana već se oni odvijaju "usput" dok igraš.To je također za mene veeeliki plus.Community je već dosta velik a svi odreda hvale igricu u nebesa :P

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.448 sekundi
Pokreće Kunena Forum