Guild Wars

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5172 od razor
Replied by razor on topic Guild Wars

ProcYon napisao:

WaffenSS napisao: ... ne zato sto se slazem sa zlocinima koje je njemacka vojska (SS-ovci koji su cuvali logore a ne oni koji su se borili na boisnici)napravila u 2. svj. ratu nego sam ljubitelj njihovog oruzja.

ccc ljubitelj oruzija... cccc

Prvi pametan post....... :D

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5174 od belay
Replied by belay on topic Guild Wars

Blento napisao: [Stvarno ti preporucijem da procitas te knjige...jer su toliko dobro napisane da kad ju uzmes citati ne mozes ju ostaviti dok ne dodjes do kraja........vjerujem da ih imas u svim knjiznicama..znam da ima u NSB-u....al imas na tresnjevackoj trznici za 50kn komad...

To su gluposti sta si ti cital ZIDOVSKA PROPAGANDA koja zeli umanjt efikasnosti SS trupa a uvecat svoje zrtve. Ja ti mogu ako te zanima poslat sta su sve radili ZIDOVI od 1931 koliko su oni ubili ljudi a naravno to se u skoli ne uci jel su zidovi ipak zrtve...

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5178 od ivan
Replied by ivan on topic Guild Wars
ja nisam procito ni jedno slovo :D kamo li sve ovo :D :D

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5181 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Guild Wars
Blento,link za forum jest:

forum.axishistory.com/index.php

Upravo sam checkirao moju temu na Panzer&other vehicles sekciji foruma(info on 27th (Penal) Panzer Regiment) i ljudi koji su se javili (čak i moderator) kažu da je Hassel poznata varalica.Uostalom baci oko i sam pogledaj.Inače radi se o jednom od najboljih ako ne i najboljem forumu na internetu koji se tiču axis snaga u ww2.Imam Panzer elite Special Edition sa svim add-onovima već nekoliko godina 8) Među njima je i normandija,rusija,sjeverna afrika i svašta nešto....igrica ima 1,5 giga a stara je 4-5 godina :lol: .
Na žalost nikad nisam uspio napravit da mi ruska kampanja proradi pod Windowsima XP.Uvijek me izbacivalo na desktop. :cry: .
Podrobniji odgovor na tvoj post očekuj do kraja dana sa novim detaljima o axis trupama u ww2 budući da već vidim neke netočnosti.... 8)

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5184 od blento
Replied by blento on topic Guild Wars
ajd mi posalji taj Special Edition..ajd ajd..pliz pliz pliiiiiz.... :lol: :lol:

Sto se tice Sven Hassela citao sam puno toga za i protiv njega..ljudi koji su ga pljuvali i oni koji su rekli da je istina....uglavnom nitko mu ne porice prvu knjigu koju je napisao..pa cak drugu i trecu...a onda kaze da je poceo izmisljati...jeb ga...odnosno da je onda pisao i ono sto je slusao u logorima od drugih zatvorenika....iako sumnjam da su oni prepricavali ratne price.....

a ak mislis da kronologija os Svena ne odgovara...na ovom siteu imas kronologiju

www.svenhassel.info/

malo je tsko pratiti po knjigama u pocetku..jer nije mislio pisat toliko knjiga....vec jednu dvije....onda su ga nagovarali da nastavi pisati....

Ne znam...trebao bi to procitati pa da se sam steknes misljenje jel on lazac ili nije...jeb ga..mislim da nije...

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5186 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Guild Wars
Što se tiče Panzer Elite SE nemam ti cd-ova za pržit.Jeb ga živim na otoku pa je nabava u veeeelikoj banani ovdje.Zapravo nemam cd-ova za pržit već mjesec dana.. :cry:
ALI budući da je panzer elite već dosta stara igra imaš stranice u kojim možeš naći SVE modove koji su u Special Edition verziji.
Jedna od njih je :

pedg.chollie.co.uk/

Ukoliko tamo nemaš malo prošaraj po internetu,naći ćeš sve modove sigurno.Downloadi nisu preveliki pa ćeš čak i ti sa modemom moć skinut nekih 20.mb-a.

Živijo

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.459 sekundi
Pokreće Kunena Forum