Guild Wars
ProcYon napisao:
WaffenSS napisao: ... ne zato sto se slazem sa zlocinima koje je njemacka vojska (SS-ovci koji su cuvali logore a ne oni koji su se borili na boisnici)napravila u 2. svj. ratu nego sam ljubitelj njihovog oruzja.
ccc ljubitelj oruzija... cccc
Prvi pametan post.......
Please Prijava to join the conversation.
Blento napisao: [Stvarno ti preporucijem da procitas te knjige...jer su toliko dobro napisane da kad ju uzmes citati ne mozes ju ostaviti dok ne dodjes do kraja........vjerujem da ih imas u svim knjiznicama..znam da ima u NSB-u....al imas na tresnjevackoj trznici za 50kn komad...
To su gluposti sta si ti cital ZIDOVSKA PROPAGANDA koja zeli umanjt efikasnosti SS trupa a uvecat svoje zrtve. Ja ti mogu ako te zanima poslat sta su sve radili ZIDOVI od 1931 koliko su oni ubili ljudi a naravno to se u skoli ne uci jel su zidovi ipak zrtve...
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
forum.axishistory.com/index.php
Upravo sam checkirao moju temu na Panzer&other vehicles sekciji foruma(info on 27th (Penal) Panzer Regiment) i ljudi koji su se javili (čak i moderator) kažu da je Hassel poznata varalica.Uostalom baci oko i sam pogledaj.Inače radi se o jednom od najboljih ako ne i najboljem forumu na internetu koji se tiču axis snaga u ww2.Imam Panzer elite Special Edition sa svim add-onovima već nekoliko godina Među njima je i normandija,rusija,sjeverna afrika i svašta nešto....igrica ima 1,5 giga a stara je 4-5 godina :lol: .
Na žalost nikad nisam uspio napravit da mi ruska kampanja proradi pod Windowsima XP.Uvijek me izbacivalo na desktop. .
Podrobniji odgovor na tvoj post očekuj do kraja dana sa novim detaljima o axis trupama u ww2 budući da već vidim neke netočnosti....
Sto se tice Sven Hassela citao sam puno toga za i protiv njega..ljudi koji su ga pljuvali i oni koji su rekli da je istina....uglavnom nitko mu ne porice prvu knjigu koju je napisao..pa cak drugu i trecu...a onda kaze da je poceo izmisljati...jeb ga...odnosno da je onda pisao i ono sto je slusao u logorima od drugih zatvorenika....iako sumnjam da su oni prepricavali ratne price.....
a ak mislis da kronologija os Svena ne odgovara...na ovom siteu imas kronologiju
www.svenhassel.info/
malo je tsko pratiti po knjigama u pocetku..jer nije mislio pisat toliko knjiga....vec jednu dvije....onda su ga nagovarali da nastavi pisati....
Ne znam...trebao bi to procitati pa da se sam steknes misljenje jel on lazac ili nije...jeb ga..mislim da nije...
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
ALI budući da je panzer elite već dosta stara igra imaš stranice u kojim možeš naći SVE modove koji su u Special Edition verziji.
Jedna od njih je :
pedg.chollie.co.uk/
Ukoliko tamo nemaš malo prošaraj po internetu,naći ćeš sve modove sigurno.Downloadi nisu preveliki pa ćeš čak i ti sa modemom moć skinut nekih 20.mb-a.
Živijo