Guild Wars
PS: A BH, što ti nije bilo jednostavno kliknut na NEW TOPIC? Blento, opet bleneš?
I torture and kill young turtles.
Please Prijava to join the conversation.
BF: Proc...ti bi prigovaro na sve, i prigovaras na sve, tak da ti nevjerujem ni 1% da nebi prigovaro.
Neznam zasto se uopce BF i AA usporedjuju (bar u ovom stadiju) jerbo BF je igra gdje na jednom serveru imas preko 50 igraca, totalno dumoidna, i gdje se bezglavo trci i puca iz sveg sto ti padne pod ruke (pistolji, pusek, snajperi, tankovi, avioni.....). Da je BF dobar....je....al za one koje zanima taktika bf je daleko premasovan i nerealan. A i hardverski zahtjevi su daaaaaleko veci. Ko voli, nek izvoli.
Kad tad ce nam AA dopizdit. Pa ak se dogovorimo da idemo igrat nesto drugo.....zasto ne.
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
dax napisao: PS: A BH, što ti nije bilo jednostavno kliknut na NEW TOPIC? Blento, opet bleneš?
Nisam radija novu temu jer smatram da ne treba oko ovog velika buka...tiha voda brege dere .
Hvala razore na razumnom potezu.
P.S šalji mi detalje oko računa tako da mogu uplatit za server.
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
ProcYon napisao: ili: kupi GW, pokreni na shit stroju i baci cd u kos jer ti igra masovno steka....
Zašto bi kupovao ako imaš šit od stroja : Kod mene će se vrtit ko beba na čokolinu
BlackHawk napisao: Pišem ovdje jer ne mogu na forumu "regrutacija".U svezi glede Waffen SS regruta....Kao ljubitelj povijesti dobro znam kakvi su to vojnici bili.Čvrsti,odlično naoružani i odlučni u ratovanju.Zapravo elita ondašnjeg Wehrmachta ali i jedni od najboljih vojnika u WW2 uopće uz također njemačke Fallschirmjagere i američke inžinjere.
Blakhawk..ne znam jesil citao odlicne knjige od Sven Hassela (preporucujem ti..ja cu kupiti sve sto mogu..vec ih imam 4 ili 5) ...
tamo ti covjek opisuje "hrabrost" SS-ovaca i njihov elitizam!....oni se uopce nisu znali boriti na prvim linijama fronte i nisu imalu nikakvih operacija u borbi na fronti do pred kraj rata...
Njihov zadatak je bio nakon stoje Wermacht osvojio neko podrucje udrzati mu pozadinu i raditi pizdarije...oni su bili monstrumi a ne ljudi...
u njegovim knjigama mozes citati opis borbe izmedju Rusa i Njemaca..te kad bi se pojavili SS-ovci...zajedno su rusi i wermacht-ovci pobili sve SS-ovce ..pa onda nastavili medjusobnu borbu...
imas opis kako su bili poslani da pomognu nekim njemcima u okruzenju..i kad su dosli tamo i skuzili da su isli pomoci SS-ovcima...prvo su pobili neke a ostale ostavili....
SS-ovci su pobili i masu njemackih vojnika...
ak bi danas trebao povuci paralelu ..SS je bio ono sto su bili Cetnici u hrvatskoj i bosni....nikad nisu napadali..al su onda ulazili iza JNA koja je osvajala..i nakon toga palili...klali i silovali ....
Stvarno ti preporucijem da procitas te knjige...jer su toliko dobro napisane da kad ju uzmes citati ne mozes ju ostaviti dok ne dodjes do kraja........vjerujem da ih imas u svim knjiznicama..znam da ima u NSB-u....al imas na tresnjevackoj trznici za 50kn komad...