- Zahvala primljena: 12
AA 2.7 je izasao
18 godina 2 mjeseci ago #19079
od jopke
Replied by jopke on topic AA 2.7 je izasao
evo isprobah...nakon instalacije koja je trajala valjda 1h mogu reci:
ajme opet oni krivo izrezani gumbici, koji je njima kurac?
a tek uniforme nove na urbanu...haha pisaona:)
uglavnom sjebali su neke sitnice ali sva sreca i dalje je igrivo...malo manje nego prija ali opet 'ko ga jebe...
ajme opet oni krivo izrezani gumbici, koji je njima kurac?
a tek uniforme nove na urbanu...haha pisaona:)
uglavnom sjebali su neke sitnice ali sva sreca i dalje je igrivo...malo manje nego prija ali opet 'ko ga jebe...
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 2 mjeseci ago #19080
od jopke
Replied by jopke on topic AA 2.7 je izasao
18 godina 2 mjeseci ago #19082
od nrg
sve 5.ipak je sto honora respect...no ipak su to mape s botovima koji stoje.stoga. ima i jos nekaj...3k sati na SAMO JEDNOJ MAPI??? meni je to bolesno i ograniceno.
kaj se tice 2.7.imam finu konfu no morah prihvatiti za 60+fps sve na normal.texture su losije.mada na scope su bolje.hmm.nekako poput RO.sve ko mali blur.a na 1280x1024 lol.26 je ipak bio70+ a sve na maximumu.
cak je i fora onaj sfSnejk 8O . ali da moze biti human s druge strane.ovako napamet nauciti botove pa lovit vrijeme kako ces brze mi je totalno stjupidno.
uglavnom losija verzija od 26.
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic AA 2.7 je izasao
Jopke napisao: obratite pozornost na zadnju sezonu:)
aaotracker.com/usertracker.php?userid=86870
sve 5.ipak je sto honora respect...no ipak su to mape s botovima koji stoje.stoga. ima i jos nekaj...3k sati na SAMO JEDNOJ MAPI??? meni je to bolesno i ograniceno.
kaj se tice 2.7.imam finu konfu no morah prihvatiti za 60+fps sve na normal.texture su losije.mada na scope su bolje.hmm.nekako poput RO.sve ko mali blur.a na 1280x1024 lol.26 je ipak bio70+ a sve na maximumu.
cak je i fora onaj sfSnejk 8O . ali da moze biti human s druge strane.ovako napamet nauciti botove pa lovit vrijeme kako ces brze mi je totalno stjupidno.
uglavnom losija verzija od 26.
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
18 godina 2 mjeseci ago #19083
od mrgud
... sve je to lijepo krasno a daj mi sad objasnite ovo ...
frajer na mapi Interdiction ima 133 kila u 19 rundi na serveru koji prima 9 igraca, možda je promjenio server al opet 19 rundi ... kaj je frajer rambo !? ... ako je onda mu svaka cast ali meni malo to nestvarno izgleda
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic AA 2.7 je izasao
Jopke napisao: obratite pozornost na zadnju sezonu:)
aaotracker.com/usertracker.php?userid=86870
... sve je to lijepo krasno a daj mi sad objasnite ovo ...
frajer na mapi Interdiction ima 133 kila u 19 rundi na serveru koji prima 9 igraca, možda je promjenio server al opet 19 rundi ... kaj je frajer rambo !? ... ako je onda mu svaka cast ali meni malo to nestvarno izgleda
mess with the best, die like the rest
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
18 godina 2 mjeseci ago #19084
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic AA 2.7 je izasao
Dunave da ti pošaljem dvd?
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.395 sekundi