AA 2.7 je izasao
- ica
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #19092
od ica
Replied by ica on topic AA 2.7 je izasao
Ovo je prestrašno, skoro sam povratio po ekranu kad sam vidio novi browser, a zamalo sam potegnuo kučište kroz prozor kad sam pokušao join na neki od servera, filteri ne rade, krivi podaci o pingu, nemoš vidjet tko je na serveru ... karastrofa. Trebat će se dosta dugo privikavat na ovo sranje koje su napravili.
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 2 mjeseci ago #19093
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic AA 2.7 je izasao
jopke ne zamaraj se. kilovi se ne broje po jedan vec nekakvom racunicom. tenk je 15-20 itd. kad umres dobijes -4. zato ti to tako izgleda.
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #19094
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic AA 2.7 je izasao
Dajte ljudi ovo je već previše...već treći put imam neuspjeli download 2.7.
Jebene tri noći potrošene za qurac.
Jel mi može netko spržit i poslat to na adresu?Plaćam troškove pošte i sve šta treba a i šaljem brazilske plesačice sambe na adresu prvom koji se javi
8*)
Jel mi može netko spržit i poslat to na adresu?Plaćam troškove pošte i sve šta treba a i šaljem brazilske plesačice sambe na adresu prvom koji se javi
8*)
- mato
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #19097
od mato
Replied by mato on topic AA 2.7 je izasao
imam ti ja nije ti daleko dodi u lapad popit cemo po par piva i dobijes 2.7 ajd ako smijes dodi :lol: :lol:BlackHawk napisao: Dajte ljudi ovo je već previše...već treći put imam neuspjeli download 2.7.
8*)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.555 sekundi