- Zahvala primljena: 2
Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
17 godina 7 mjeseci ago #21092
od blento
to ne znaci da je u redu...moze proc raditi...al onda ti ne radi bash "punom parom"...odnosno..radi sporije...
Replied by blento on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Jopke napisao: joj dajte frendu je stalno 80 stupnjeva i sve super:) zimi ne mora grijat sobu hehe
to ne znaci da je u redu...moze proc raditi...al onda ti ne radi bash "punom parom"...odnosno..radi sporije...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 7 mjeseci ago #21093
od pisko
Replied by pisko on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Ne znam, meni je na procu u idle-u temp oko 22 stupnja.... a u full loadu oko 30-35.. tak da ono, fakat se zgrozim kad cujemo da je temp proca 70
17 godina 7 mjeseci ago #21094
od razor
Ispricavam se..moja greska. Istina, mislio sam na preshota
Al i Barton nije neki frizider...
Replied by razor on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Blento napisao:
Razor napisao:
CraZy_ChrisSs napisao: ...( Barton 3000+ bez OC ) ...
To je za Bartona jos i dobro. Proc je napravljen tak da mu je optimalna temperatura kad mos skuhat havu na njemu
pomjesao si Barton s Preshotom
Ispricavam se..moja greska. Istina, mislio sam na preshota
Al i Barton nije neki frizider...
17 godina 7 mjeseci ago #21095
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
radna temperatura Barton jezgri se kretala oko 60stepeni +/-10stepeni, a to je iz razloga jer jezgra nije bila presvucena metalom pa se ni toplota nije fino rasporedjivala, poslije toga to rijesavaju sa AMD Athlon 64b procesorami, gdje stavljaju metalnu presvlaku sto rezultuje drasticnim smanjenjem temperature (plus sto proc rade na manjim naponima).... chriss to je ok sto se temp tice, moj je 2500+ barton radio na 65 stepeni pod normalno na 85 kad ej bio OC na 2400MHz
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
17 godina 7 mjeseci ago #21096
od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
jes jes...mosh mislit kak je meni po ljetiJopke napisao: joj dajte frendu je stalno 80 stupnjeva i sve super:) zimi ne mora grijat sobu hehe
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.547 sekundi