- Zahvala primljena: 0
Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
17 godina 7 mjeseci ago #21086
od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
sto se tice temperature proca svaki proc ima svoje nominalne vrijednosti ... recimo meni proc radi na 70c ( Barton 3000+ bez OC ) pod punom parom ...bez ikakvih breakdownova ili overloada....a ni volcano cooler ga nije mogao ohladiti.....osim sto sam vise cuo ventilator nego ista drugo u sobi ....naravno svaki proc ce oko 95 stupnjeva zapocet nasem nosu poznat ( barem mojem:D ) proces taljenja jezgre ...hi hi ...da vidite taj tren....sve super ...trenutak tisine....crni ekran....opojni miris u zraku .....
nego ...koliko got glupo zvucalo ovo kai bum sad napisao....ukoliko je problem sa grijanjem odnosno nedovoljnim hladjenjem....ima jedan stari trik......dakle on kartona ili malo tvrdjeg papira napravit ventilacijski kanal od GPU coolera prema van ....kao i od proca....fora u tome je da ventilator puse prema hladnjaku pa mu se ovako osigurava svjez planinski zrak....jer vjerovali ili ne....ukoliko cooler safta zrak iznutra i recimo pogotovo jos ako je u blizini ispuh od nekog druggog coolera...temp. razlika zna bit oko nekih 5-6c...ali to su fini detalji pri clockanju ....
nego ...koliko got glupo zvucalo ovo kai bum sad napisao....ukoliko je problem sa grijanjem odnosno nedovoljnim hladjenjem....ima jedan stari trik......dakle on kartona ili malo tvrdjeg papira napravit ventilacijski kanal od GPU coolera prema van ....kao i od proca....fora u tome je da ventilator puse prema hladnjaku pa mu se ovako osigurava svjez planinski zrak....jer vjerovali ili ne....ukoliko cooler safta zrak iznutra i recimo pogotovo jos ako je u blizini ispuh od nekog druggog coolera...temp. razlika zna bit oko nekih 5-6c...ali to su fini detalji pri clockanju ....
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 7 mjeseci ago #21087
od blento
Replied by blento on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
UF Chriss...velika je to temperatura...70C ...
Meni moj OC-an na 2400Mhz uz Thermalrightov bakreni hladnjak i Enermax-ov ventilator hladi na oko 60C pri max loadu...s tim da ga skoro ne cujem ...
Da kuciste je najbolje biti sto prozracnije uz velik protok zraka..ili ga jednostavno drzati otvorenim...Na kraju je buka slicna...puno ventilatora..ili otvoreno kuciste..
Meni moj OC-an na 2400Mhz uz Thermalrightov bakreni hladnjak i Enermax-ov ventilator hladi na oko 60C pri max loadu...s tim da ga skoro ne cujem ...
Da kuciste je najbolje biti sto prozracnije uz velik protok zraka..ili ga jednostavno drzati otvorenim...Na kraju je buka slicna...puno ventilatora..ili otvoreno kuciste..
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
17 godina 7 mjeseci ago #21088
od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
i ovaj je bakreni al mosh ga jebat....60 mu je u idle-u ...70c pod opfterecenjem
17 godina 7 mjeseci ago #21089
od razor
To je za Bartona jos i dobro. Proc je napravljen tak da mu je optimalna temperatura kad mos skuhat havu na njemu
Replied by razor on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
CraZy_ChrisSs napisao: ...( Barton 3000+ bez OC ) ...
To je za Bartona jos i dobro. Proc je napravljen tak da mu je optimalna temperatura kad mos skuhat havu na njemu
17 godina 7 mjeseci ago #21090
od blento
pomjesao si Barton s Preshotom
Replied by blento on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Razor napisao:
CraZy_ChrisSs napisao: ...( Barton 3000+ bez OC ) ...
pomjesao si Barton s Preshotom
17 godina 7 mjeseci ago #21091
od jopke
Replied by jopke on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
joj dajte frendu je stalno 80 stupnjeva i sve super:) zimi ne mora grijat sobu hehe
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.393 sekundi