- Zahvala primljena: 12
Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
18 godina 2 mjeseci ago #19150
od jopke
Replied by jopke on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
hehe sve je stvar navike...kad se naviknes na visoke fpse nikad ti dosta:)
ja sam poceo AA sa P3 533mhz i rivom TNT2:)
igrao pipu... zatrcao se do prvog hodnika i kampao jer sam tamo imao cak nekih 10fps 8*) o izlazenju van nisam ni pomisaljao...onda sam kupio novi komp i sad mi ni to nije dosta bas smo pohlepni...a ljudi u africi ne znaju ni sto je tetris :roll:
ja sam poceo AA sa P3 533mhz i rivom TNT2:)
igrao pipu... zatrcao se do prvog hodnika i kampao jer sam tamo imao cak nekih 10fps 8*) o izlazenju van nisam ni pomisaljao...onda sam kupio novi komp i sad mi ni to nije dosta bas smo pohlepni...a ljudi u africi ne znaju ni sto je tetris :roll:
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 2 mjeseci ago #19161
od zwer
eh, pa pusti njih na miru, oni zive u neznanju i tak ce i umrijeti i zato im nis ni ne fali kad neznaju da im ima kaj faliti...
vjeruj mi njima je bolje neg nama, nemaju problema s policijom, racunima, kreditima... jedino se moraju pazit da ih lav ne pojede... to im je sva briga...
Replied by zwer on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Jopke napisao: a ljudi u africi ne znaju ni sto je tetris :roll:
eh, pa pusti njih na miru, oni zive u neznanju i tak ce i umrijeti i zato im nis ni ne fali kad neznaju da im ima kaj faliti...
vjeruj mi njima je bolje neg nama, nemaju problema s policijom, racunima, kreditima... jedino se moraju pazit da ih lav ne pojede... to im je sva briga...
18 godina 1 mjesec ago #19164
od razor
Hehehe. A Tigrovi?
A i moze ih slon pregazit....
nije njima lako...
Replied by razor on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
zwer napisao: .. jedino se moraju pazit da ih lav ne pojede... to im je sva briga...
Hehehe. A Tigrovi?
A i moze ih slon pregazit....
nije njima lako...
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
18 godina 1 mjesec ago #19175
od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
dali je moguce ...??
uz ovu mashinu...
Amd Athlon 3000+
512mb RAm
GeCube 9800XT
Gigabyte nForce 4 dual layer memory Mtb
da mi zbog takve konfe ne zeli pokrenut faking SnakePlain i Interdiction mape...jer preko konzole mogu uc na mape a imam Halo :evil: hebenih 9fps-a....ali kad idem online nish od toga...ja pretpostavljam da me server odbije i prije nego sto mi komp ucita mapu jer to traje dobir 6 do 7 minuta i onda me vrati u browser....a na caru nakon sto sam porihtal sve postafke sam se vratio na originale fps iz 2.6...neznam kai da delam vishe... : : :roll:
uz ovu mashinu...
Amd Athlon 3000+
512mb RAm
GeCube 9800XT
Gigabyte nForce 4 dual layer memory Mtb
da mi zbog takve konfe ne zeli pokrenut faking SnakePlain i Interdiction mape...jer preko konzole mogu uc na mape a imam Halo :evil: hebenih 9fps-a....ali kad idem online nish od toga...ja pretpostavljam da me server odbije i prije nego sto mi komp ucita mapu jer to traje dobir 6 do 7 minuta i onda me vrati u browser....a na caru nakon sto sam porihtal sve postafke sam se vratio na originale fps iz 2.6...neznam kai da delam vishe... : : :roll:
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
18 godina 1 mjesec ago #19176
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
ja mislim da je nest drugo u igri, ako ja mogu igrati te mape nevidim zasto ti to ne bi mogao sa svojom kantom
18 godina 1 mjesec ago #19177
od razor
Replied by razor on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Tocno to. Plus, buraz ti ima slabiju konfu pa njemu ide....
Nes te drugo jebe.
Nes te drugo jebe.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.632 sekundi