- Zahvala primljena: 2
Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
17 godina 8 mjeseci ago #20896
od blento
Replied by blento on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
FiReFlY reci mi kolika je razlika u igrama izmedju te dvije masine?
znacajna ili? i na koliko se OC-a taj procesor?...
jel se isplati uzeti ili bolje 4300 + OC?
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 8 mjeseci ago #20897
od razor
Replied by razor on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Uf al ti je tesko, jadnicak moj
Bar se neterbas brinut ko mi :"Uf izlazi nova verzija AA...sad cu morat ponovo utuc 10k kuna da bi mogo igrat"
Bar se neterbas brinut ko mi :"Uf izlazi nova verzija AA...sad cu morat ponovo utuc 10k kuna da bi mogo igrat"
17 godina 8 mjeseci ago - 17 godina 8 mjeseci ago #20898
od firefly
Gledaj sto se tice posla i testova prebrzo radi QX mada se i na AMD-a ne mogu pozaliti ali igre .... hm sve je to isto vjeruj mi... na 7800GTX i 8800 bilo koja (imam 1 8800gtx i tri 8800GTS) FPS na AAO je IDENTICAN... sto je smijesno FEAR, RainbowSix itd svi imaju isti FPS i igrive su (pricam kad sve stavis na MAX detalje) tako da nema potrebe stavljati kartu od ne znam koliko € bezze u masinu jos..... osim radi reklamiranja (citaj kurcenja ali da budem fin)
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Blento napisao: FiReFlY reci mi kolika je razlika u igrama izmedju te dvije masine?
Gledaj sto se tice posla i testova prebrzo radi QX mada se i na AMD-a ne mogu pozaliti ali igre .... hm sve je to isto vjeruj mi... na 7800GTX i 8800 bilo koja (imam 1 8800gtx i tri 8800GTS) FPS na AAO je IDENTICAN... sto je smijesno FEAR, RainbowSix itd svi imaju isti FPS i igrive su (pricam kad sve stavis na MAX detalje) tako da nema potrebe stavljati kartu od ne znam koliko € bezze u masinu jos..... osim radi reklamiranja (citaj kurcenja ali da budem fin)
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Last edit: 17 godina 8 mjeseci ago by firefly.
17 godina 8 mjeseci ago #20899
od razor
Replied by razor on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Eh kako asm znao da ce sad krenut pitanja: "jel bolje ovo ili ono"
Firefly...nadam se da iams vremena za odgovarat
17 godina 8 mjeseci ago #20900
od firefly
to mi i jeste nekako u opisu radnog mjesta
Replied by firefly on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
Razor napisao: Eh kako asm znao da ce sad krenut pitanja: "jel bolje ovo ili ono"
17 godina 8 mjeseci ago #20901
od pisko
jaooo, I want that job trebas kompanjona
Replied by pisko on topic Na kakvim kantama igrate 2.7. o ostale hardveraj basne
FiReFlY napisao:
Razor napisao: Eh kako asm znao da ce sad krenut pitanja: "jel bolje ovo ili ono"
jaooo, I want that job trebas kompanjona
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.403 sekundi